Innovatie Blitz: Restaurants en ESG

60 direct toepasbare ESG-strategieën in slechts 60 Minuten!

In slechts 60 minuten onthullen we maar liefst 60 bewezen en direct toepasbare praktische stappen om duurzaamheid binnen uw restaurant(s) te bevorderen. Elk van de gepresenteerde stappen zijn eerder met succes toegepast door andere restaurant en hebben geresulteerd in kostenbesparing, een hogere klanttevredenheid of een algemene positieve impact op de omgeving.

Tijdens de presentatie behandelen we alle aspecten van restaurantbeheer, van het aantrekken van gasten en menu-engineering tot het bereiden van gerechten en het afhandelen van betalingen. We zullen verhelderen wat je in elke van deze stappen kunt bereiken. Bovendien zullen we dieper ingaan op termen zoals ‘lokaal inkopen’ om te verduidelijken wat dit precies betekent, en, nog belangrijker, hoe dit van invloed is op verschillende ingrediënten. Ook zullen we onderwerpen bespreken zoals het beheren van eigen groentetuinen en zelfs volledige boerderijen.

Dankzij deze bewezen strategieën zult u na deze presentatie direct in staat zijn om de duurzaamheidsprestaties van uw restaurant te beoordelen en uw volgende stappen te bepalen. Klaar om de volgende stap te zetten of zelfs een voortrekker worden?!