Expeditie: Hospitality Trends

Veranderende wensen van gasten, nieuwe accommodatiewensen, hyper-personalisatie, technologische innovaties en voedsel- en drankinnovaties transformeren de hospitalitywereld in een razend tempo. Deze ontwikkelingen bieden enorme kansen voor uw organisatie om te groeien en te gedijen in een steeds concurrerender landschap. Het is essentieel om voorop te blijven lopen en uw medewerkers up-to-date te houden met de nieuwste trends en strategieën.

Onze serieus game “Expeditie: Hospitality Trends” biedt u een unieke gelegenheid om niet alleen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook om praktische inzichten en vaardigheden te verwerven om uw gasten beter te bedienen en uw omzet te vergroten. Ontdek hoe u de verwachtingen van uw gasten kunt overtreffen, uw service kunt optimaliseren en uw winst kunt maximaliseren in een wereld die constant evolueert.

Deze game is de sleutel om u voor te bereiden op een toekomst vol groeimogelijkheden en succes in de wereld van gastvrijheid.

De expeditie:

In Expeditie: Hospitality Trends, zullen uw werknemers het concept Generatieve AI onderzoeken door zes afgelegen eilanden te verkennen. Tijdens de expeditie zullen foto’s, audioclips, videoclips, tweets en nieuwsartikelen worden verzameld. Naast het verzamelen van verschillende soorten informatie, worden trends ook tot leven gebracht door middel van interactieve mini-games en simulaties. Op deze manier zullen uw werknemers niet alleen de verschillende concepten beter begrijpen, maar ook de inzichten verwerven die nodig zijn om ze in de dagelijkse context van hun werk te kunnen plaatsen.

De kennis die is verkregen uit de verzamelde informatie, mini-games en simulaties, zal worden geanalyseerd en daarna in een gedeeld conceptueel kader en radarbeeld worden gezet. Dit radarbeeld specificeert de fase van evolutie voor een specifieke trend en de impact van de trend op uw onderneming en haar klanten. Op deze manier zal aan het einde van de expeditie (dag) duidelijk zijn welke trends uw organisatie op de radar heeft, op de radar zou moeten hebben en welke trends u kunt verwaarlozen. Dit helpt uw organisatie om, op basis van deze trends, een nieuwe strategie te formuleren.

Doelgroep:

Expeditie: Hospitality Trends is een uniek spel met inhoud die van groot belang is voor iedereen die betrokken is bij de dagelijkse operatie en toekomst van de organisatie. Het spel biedt een educatieve ervaring voor zowel leden van de raad van bestuur, management, innovatieteams en werknemers, aangezien zij allemaal een cruciale rol spelen in de toekomst van de organisatie. Het spel kan gespeeld worden met een fysiek of digitaal bord in een groep met maximaal 16 spelers per spel. Er is geen specifiek kennisniveau vereist om deel te nemen, het is toegankelijk voor iedereen.

Resultaten:

Ontgrendel het potentieel van uw organisatie door het spelen van onze serious game. In slechts één dag (of een halve dag) zal uw team een gedeeld begrip van de nieuwste trends in hospitality krijgen en daarnaast de mogelijke toepassingen voor uw eigen organisatie ontdekken. De toepassing binnen uw organisaties zal worden weergegeven doormiddel van een radar (tijdens de sessie op een groot scherm en na de sessie toegestuurd in PNG-formaat). Dit helpt uw organisatie om een nieuwe strategie te formuleren die de voor uw organisatie noodzakelijke trends integreert.

Leerdoelen:

Een belangrijk onderdeel van een serious game, naast het vermaak, is het leren van specifieke vaardigheden, kennis en/of houdingen. Tijdens “Expeditie: Hospitality Trends” staan de volgende leerdoelen centraal:

1. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot accommodatiewensen en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden.

2. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot hyper-personalisatie en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

3. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot AI (b.v. Voice, LLM, Predictive Analytics) en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

4. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot robotica en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

5. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot drank en voedsel en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

6. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot gebouwenbeheer en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

7. De deelnemer is na afloop in staat aan te geven wat de laatste trends zijn met betrekking tot betalingen en wat deze betekenen in de context van de eigen werkzaamheden en/of hotel(keten).

Contactgegevens

Voor meer informatie over deze serious game of het boeken van de serious game: info@martijnzoet.com of vul het contactformulier in.