Masterclass: FinTech

Masterclass: Fintech

Big Data, Process Mining, Decision Mining, Business Analytics, Data Driven Services, Blockchain, Artificial Intelligence, API’s, Machine Learning en Edge Networks zijn een aantal van de technologieën, die wereld van de financial in een rap tempo veranderen. Deze golf van technologie heeft zoveel impact op het huidige financiële landschap dat er een speciale afkorting voor bedacht is: FinTech. Naast het feit dat de bekende huidige spelers, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, accountantskantoren, investeren in technologie om hun dienstverlening te verbeteren, is er ook nog een hele groep aan FinTech start-ups die op dit moment toetreden tot de markt. Zorgen deze spelers ervoor dat het landschap straks onherkenbaar is veranderd? Deze ontwikkeling roept belangrijke vragen op. Is de hele FinTech beweging geen hype en moet ik hier eigenlijk wel in geloven? Moeten mijn organisatie en ik veranderen? Hoe? In welk tempo?

Tijdens deze cursus worden op inspirerende en voor iedereen begrijpbare manier de wereld van FinTech ontleed. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassingen in de alledaagse praktijk.

Doelgroep(en)

Accountants RA/AA, business- en register controllers en financiële dienstverleners.

Leerdoelen

Na afloop van deze cursus beschikt de cursist over: 1) de kennis om de belangrijkste FinTech ontwikkelingen en principes te benoemen en herkennen, 2) de mogelijkheden en onmogelijkheden van AI te benoemen, 3) de mogelijkheden en onmogelijkheden van Blockchain te benoemen en 4) de mogelijkheden van FinTech voor de eigen praktijk in kaart brengen.

Contactgegevens

Voor meer informatie over deze cursus of het boeken van de cursus: info@martijnzoet.com