Wie is Martijn Zoet?

Spreker

Martijn Zoet geeft lezingen, die bekend staan om een inspirerende inhoud en die op een voor iedereen begrijpbare manier wordt gebracht. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassing op de alledaagse praktijk.  Na afloop van een sessie met Martijn keert u altijd huiswaarts met nieuwe ideeën en inspiratie!

Onderzoeker

De enige constante is verandering. Martijn onderzoekt en ontwikkelt daarom continue nieuwe concepten, methodes en technologieën. Naast zijn interesse in digitale transformatie in algemene zin heeft Martijn de volgende specialisaties: bedrijfsregel-management, decision management, decision mining, process mining, data mining, Artificial Intelligence en FinTech. De kern hierbij is altijd de impact van deze concepten, methodes en technologieën op u en uw bedrijf. Wat zijn resp. de beperkingen en uitdagingen en hoe kunnen ze u helpen? Martijn bekleedt de functie van lector aan de Zuyd Hogeschool en is co-promotor van verschillende promovendi.

Adviseur

Vanuit het EDM-Competence Centre ondersteunt en begeleidt Martijn bedrijven, instituten en overheden bij het in kaart brengen van hun uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen. Hierbij staat voor Martijn een eerlijk advies in begrijpelijke taal centraal. Eerlijk betekent soms ook de pijnpunten in bepaalde situaties aan de oppervlakte worden gebracht. Maar wel met als doel om daarna, vanuit een gedegen advies, uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Trainer

U, uw medewerkers en uw organisatie zijn bezig aan een continue reis. In deze reis kunt u zelf alles door middel van ‘trial en error’ proberen te ontdekken. Maar dit pad van ‘trial en error’ kan een lange, pijnlijke en kostbare ervaring zijn. Gelukkig kan het ook slimmer. Martijn brengt tijdens zijn trainingen en cursussen op een efficiënte en effectieve manier zijn kennis en ervaringen aan uw medewerkers over. Hierdoor krijgen uw medewerkers de methoden, technieken en vaardigheden aangeleerd zonder eerst in de gebruikelijk valkuilen te trappen. Dit bespaart uw organisatie tijd en moeite. Populaire cursussen, die Martijn op dit moment verzorgt zijn: Expeditie: Generative AI, Introductie Decision Management, Decision Mining, FinTech en Het Specificeren van bedrijfsregels.