De ESG-Menukaart voor Restaurants: dé praktisch oplossing voor jouw duurzaamheidsdoelen/ESG-doelen

ESG-menukaart voor restaurants: dé praktisch oplossing voor jouw duurzaamheidsdoelen/ESG-doelen

Wil jij als restaurantketen of als onderdeel van een keten voldoen aan de formele eisen van de CSRD, een groene Michelin-ster verdienen of gewoon verantwoordelijk bezig zijn? Maar weet je niet waar te beginnen? Dan hebben wij het perfecte startpunt voor jou: de ESG-menukaart voor restaurants!

Het implementeren van duurzaamheidsmaatregelen kan een uitdaging zijn, en niet elke oplossing is geschikt voor elk type restaurant of voor jouw restaurant specifiek. Maar geen zorgen, wij hebben mogelijke oplossingen voor jou geselecteerd.

Op onze ESG-menukaart voor restaurants vind je voorbeelden van duurzame maatregelen die je direct kunt implementeren. Deze voorbeelden zijn gebaseerd op wat restaurants en restaurantketens wereldwijd implementeren. Daarnaast hebben we KPI’s en transparantie-indicatoren geformuleerd om je te helpen bij het behalen van jouw duurzaamheidsdoelen en deze effectief te communiceren.

Of je nu een individueel restaurant bent of een grote restaurantketen, onze ESG-menukaart biedt de oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen bij het implementeren van de juiste duurzaamheidsmaatregelen voor jouw restaurantketen of -onderdeel.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de ESG-menukaart voor jouw restaurantketen of -onderdeel? Bekijk dan ons voorbeeld van de ESG-menukaart voor restaurants en neem contact met ons op via info@martijnzoet.com of het contactformulier. Wij helpen je graag verder!